fredag den 20. august 2010

Hvis man kunne spise farver

Jeg er gået i gang med min Folklore og jeg tror, jeg er forelsket allerede. Farvene er bare mums mums og lige til at spise, bortset fra de nok vil smage en kende af får..Men jeg er kameraløs, det eneste vi ikke fik pakket ned i farten, så ingen smagsprøver endnu. Æv altså, for jeg ville så gerne lave en show and tell. Men det for venta (kan i høre/læse hvor i verdan jeg befinder mig??)

Der skulle lidt mod til at begynde på den, helt alene uden strikkekyndig hjælp, inden for rækkevidde. Men igen, så måtte jeg bare igang. Og har endda lavet strikkeprøve, uha uha. Jeg skal jo lave den en str større end opskrift og er kommet til den konklusion, at dobbeltgarn, og pind 5 er vejen frem. Vi häppas det for virka (ok, jeg aner ikke hvordan man staver det svenske, men vi siger så bare det er lydskrift, ikk´?!) Men altså, so far går det godt. Jeg fatter ligefrem hvad der står og hvad jeg laver. Det er som om, jeg bare skal have det i hænderne, før jeg fatter en strikkeopskrift og det giver mig lidt mod til måske at kaste mig ud i flere lækre strikkesager. Det eneste jeg bare ikke forstår, er hvorfor kubemønstret ikke er symmetrisk MF?? Nogle der har bud på det?

Jeg strikker jo med holstgarn og det virker til, at dobbeltgarn bliver rigtig rigtig godt. Allerede nu er mine forventerninger tårnhøje og kan se den færdig, hængende på mig hele den lange vinter. Jeg vil dog ikke komme med bud på hvilken vinter...Nå, men det er jo lidt kedeligt ikke at kunne vise de her læææækre farver blandet sammen, så ikke mere striksnak herfra.Har du lyst til snuse rundt i blogland og møde nye venner kunne du jo starte her hos Kathrine, hvor der udloddes de fedeste hæklede ballerinaer/tøfler, ja ved ikke lige hvad jeg skal kalde dem, for tøfler virker lidt tungt og morfar-agtigt og det er de langt fra, men FEDE det er de!! Må eje!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar