mandag den 3. september 2012

En fin gave

Midt i juli havde jeg fødselsdag, sjovt nok blev jeg ikke ældre af den grund. Holder mig stadig på de 29, det er sådan et godt tal. Og når man har fødselsdag får man jo også gaver; eeeeeelsker det koncept!!
Kæresten og sønnerne har forkælet mig med dette skønne fad. Det er Helbaks nyeste tilføjelse til Dot serien. Må sige, at jeg elsker ALT hvad hun laver og hendes nye Skala serie står aller øverst på ønskelisten.
Generelt så går man ikke galt i byen, hvis man giver mig keramik fra bla. Anne Black, Helbak, Liebe, Finsdottir og mange andre dygtige kunsthåndværkerer.


Jeg kom til, at give mig selv en gave den dag jeg og kæresten var inde og høre Pearl Jam. Vi havde nemlig et par timer inden koncerten til, at ose rundt i indre by. (Vi savner altså København en del, selvom vi ikke har fortrudt, at flytte lidt længere sydpå; men åh altså, København er bare noget helt særligt.)
En fin ring.
Kunne ikke stå for den, og farven er noget så smuk.


Det er lidt sjovt, for jeg er ikke den der går særlig meget med smykker, men jeg fik også lavet hul i ørene på min fødselsdag, fordi jeg fandt nogle keramik stjerne øreringe på vores ferie i Klitmøller, som jeg jo altså ikke kunne leve uden. Hmmm.
Men de her nye huller, åbner jo op for en hel ny verden og nye ønsker til den eviglange ønskeliste...Yaii.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar