fredag den 4. marts 2011

Ventetid


 Jeg har fået syet her, mens jeg bare går og venter på babys ankomst. Termin var igår, så nu er ventetiden bare ekstra træg synes jeg. Kan huske det fra sidste gang..når termin er nået, vil man bare gerne se, det ske pronto. Men dengang gik jeg 16 dage over; blev sat igang på 14. dagen, men der gik alligevel 2 dage før han kom ud. Jeg er vist bare ikke en hurtig fødemaskine..desværre.
Nåh, men det var syningen jeg kom fra. Et stk. ny pude til kommende storebrors værelse, seje biler og fede farver synes moren her. Desværre var modtageren træt og gnaven da denne blev fremvist, så reaktionen lød: " den er bare overhovedet ikk flot.." Hmmm, godt så. Han tøede dog op senere og sagde han godt kunne lide den. Men det var nu lidt sjovt, med hans sure kommentar.
Nyt betræk til den gamle, kedelige, bilka puslepude. Synes selv den er blevet et hit. Jeg har syet flere og lagt på Amio. Det er så fedt, at sætte de forskellige stoffer sammen, så jeg kan ikke stoppe igen.
Og så lige et billede af farmors gamle kommode, som den er blevet efter ny maling. Knopperne er knaldrøde og fra Ikea. Super billige var de også, 2 stk 29 kr. Skabet er blevet rigtig "pædagok-lilla" og vi er vilde med det!! Der skal også et par røde knoper på lågen og skuffen.


Denne sag er faktisk 4 år gammel. Strikkede den da jeg ventede Ludvig, og blev også færdig til tiden, liiige bortset fra knapperne. Dem kunne jeg åbenbart ikke overskue at sy i????????????? Om man fatter det..
Men nu er den klar og brugbar. Den har fået lilla ænder i, så  den blev lidt mere piget..just in case.Idag skal der slåes katten af tønden i børneren og vi sendte en farlig, kødædende dinosaurus afsted. Blev ret glad, da sønnen i forrige uge ombestemte sig fra, at ville være Octmus Prime (i en dragt fasteren har sendt fra USA), til en kødædende dino, for så skulle jeg jo sy til ham. Juhuu. Synes fastalavn er sjovest med hjemmegjorte kostumer, men samtidig vil jeg jo ikke tvinge ham i mors hjemmesyede ting, hvis ikke han vil det. Han ved iøvrigt dårligt nok, hvem ham Octimus er...ja, jeg ved det heller ikke. Men dinoerne, dem har han styr på!

5 kommentarer:

 1. Var lige et smut forbi din Amiobiks. Sikke fine sager. Det lille stof med hvide hjerter, du har brugt til en af betrækkene. har du mere af det? Noget som du måske vil bytte lidt ud af? :-)

  SvarSlet
 2. Hej Julie,
  Ja det er nemlig rigtig sødt det stof. Desværre var det kun et lille forklæde, så har ikke nok til at dele ud af det.

  SvarSlet
 3. Held og lykke med fødslen :) og tak fordi du har lyst til at deltage i min give away.

  Kh sara

  SvarSlet
 4. Håber der snart sker noget. Det er ikke til at holde ud til sidst. Glæder mig til at se hvem der ligger under maveskindet.
  lækker dino by the way..:-)

  SvarSlet
 5. Gud, vilken söt dinosaurie! Den allra sötaste jag sett :) Och stort grattis till er lilla gosse.

  Fin blogg du har. Kommer hit igen. /Elle kviddevitt

  SvarSlet