søndag den 27. februar 2011

FødselsdagJa, heldigvis ikke blev det ikke til en dobbelt fødselsdag i fedags. Baby blev inde i varmen og vi fejrede den kommende storebrors 4 års dag med flag og sang. Har godt nok været spændt på, om det ville ramle sammen. Men heldigvis ikke. Ludvig fik sin dag helt for sig selv.
Det var en god dag, med gaveåbning fra morgenstunden, børnehaven kom på besøg, kage efter strikse ordre fra barnet selv, om hvordan den skulle se ud- chokoladekage med grønt græs, soldater, marcipanblomster og marcipankringler..?? Soldaterne skulle egentlig også have været af marcipan, men der stod jeg altså af. Fandet en "bucket o´soldiers"  i BR til en flad 50. Så det blev dem der vogtede græsset.
Resten af dagen hyggede vi med det nye legetøj, tegnefilm og lidt familiebesøg. Men en rigtig famile-komsammen må vente til efter babys ankomst.

Ventetiden går nu med syning af fastelavnsdragt. En kødædende dinosaur....jo jo, man bliver sat på noget af nogle opgaver af lillemanden.
Har også fået syet nogle betræk til puslepuderne. Regner med jeg sætter nogle til salg på Amio. De er nemlig blevet super fine, hvis jeg lige må klappe mig selv på skulderen;o)

Men altså, nu er vi ved at være klat til ankomst. Vente, vente, vente...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar