lørdag den 22. januar 2011

Awardshow


Dorthe  har været så sød at give mig en award..ihh altså, tak.

Reglerne er:
1. Tak og link tilbage til den person, der tildelte mig.

2. Del 8 ting om mig selv.

3. Give den videre til 8 bloggere, som jeg for nylig har opdaget.

4. Kontakte de bloggere og fortælle dem om deres pris.
                                                                                   
Hmm 8 ting om mig selv.....
1: Jeg har lavet risengrød for første gang i aften. Den blev helt ok (bliver aldrig min yndlingsspise, er jo sulten igen efter 20 min.), men kæft det var røvsygt at stå der i 40 min og røre rundt. Tror ikke vvs-manden i sin tid har indstillet vores gasblus ordentligt. Man kan bare ikke lade ting stå på lavt blus og simre. Meget irri!
2: Får mega dårlig samvittighed, når jeg  -efter nogle dage- får mere ondt af mig selv, end af min søn som er syg. Men det er bare trættende, at passe en lille feberkrævende guttermand, som ikke vil have det ene eller det andet mad/drikke, og kun vil, at man sidder lige ved siden af ham. Og man må for guds skyld ikke strikke/læse/kigge computer/noget som helst!! for så er opmærksomheden jo ikke på ham. Og han vil bare glo Cartoon Network, som jeg HADER! (han har været syg 9 ud af de små 14 dage, jeg har haft barsel...) Men altså, mega dårlig samvittighed. Det jo ikke hans skyld, at han er syg. Elsker ham jo højere end noget andet. Så igen MEGA DÅRLIG samvittighed!
3: Er sikker på jeg burde leve syd på, hvor der er sol og varme det meste af året. Skal bare lige have hele familien/vennerne med.
4: Elsker biografpopcorn. Kan ikke få den samme smag hjemme...Hvad er deres hemmeligehed???
5: Har betalt husleje til et fitnesscenter i et år og har ikke besøgt dem siden jeg meldte mig ind. Nu synes jeg det er super pinligt, at skulle gå op og melde mig ud...
6: Begynder at græde, når jeg får grineflip. Ikke bare sådan hulke, stille tåre der triller. Nej, hele mit ansigt forvrænges og jeg begynder at brøle....but why, I ask??
7: Ville rigtig gerne have et atelier, hvor jeg kunne lege kunstner med kæmpe store lærreder og pensler og maling på tøjet. Drømme drømme drømme.
8: Hader og har altid hadet, at skulle ringe til fremmede mennesker, læger, offentlige indstanser, restauranter osv.

De 8 bloggere jeg giver videre til er:

Blåmejsen (http://www.blaamejsen.blogspot.com/)
Fjeldborg (http://www.lystadsvingen.blogspot.com/)
Hunch (http://www.camillatanse.blogspot.com/)
Marie
Karen (http://www.fabechsfabrik.blogspot.com/)
Line (http://www.cloudcake.blogspot.com/)
Helene (http://www.genbrugblirguld.blogspot.com/)
Karina (http://www.unikarina.dk/)


Okay det her blogger/editor pisser mig for vildt af..det var en 9. ting!!! Har siddet og redigeret om og om igen og igen, det ser ud af helvedes til, og jeg kan ikke få det til at makke ret. Links halløjet vil ikke, skrive med fed vil den ikke osv osv...HVORFOR DUR LORTET IKKE BARE SOM I "GAMLE" DAGE?????????????????????????
Nu udgiver jeg og så må det se ud som det gør. SORRY!


Update: Det var åbenbart windows 9 der ikke fungede med dette. Så nu er vi tilbage på windows 8 og jubiii alle "knapperne" virker igen.

2 kommentarer:

  1. Aj- tusind tak. Bukker og nejer aller ydmygst.

    Smil fra Line - som også virkeligt virkeligt hader at ringe til fremmede mennesker :-)

    SvarSlet
  2. hey, du...sød at tjekke din mail?

    SvarSlet