søndag den 5. juli 2009

Søndagstur

Vi kørte tur idag, lidt længere end først planlagt. Vi kom et smut forbi Fredensborg slot og derefter kørte vi op forbi Kronborg slot. Sønnen sov i bilen da vi nåede Fredensborg, så det blev bare et hurtigt kig fra bilen. Vi havde ellers planlagt, at han og prinsesse Isabella nu skulle være bedste venner og senere blive smask forelskede og leve lykkeligt til deres dages ende, men det må så vente til en anden dag...På Kronborg var der bygge arbejde og der stod gravemaskiner/traktorer og andre spændende maskiner. Det fangede jo selvfølgelig sønnens interesse en del. Ligesom svanen som var sur på en af kragerne, var meget interressant.
Vores søn vakte stor interesse hos japanerne, de var ret vilde med ham og en af damerne spurgte høfligt om hun måtte knipse et billede af ham. Ved jo selvfølgelig godt at han er gudeskøn (helt og aldeles objektivt set!!), men alligevel underligt, at vildt fremmede vil have et foto af ham.
Vi havde en rigtig hyggelig og spontan dag.

Og kig så her:
Meget fin giveaway hos minimega. Hun laver de fedeste prints og deler rundhåndet ud af sine gode ideer. Absolut et besøg værd, giveawy eller ej.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar