onsdag den 8. april 2009

Ferie

AHHH endelig blev det påskeferie og jeg har lørdagsfri juhuu. Der har været travlt i butkken idag, men fik da nået at sy 1 stk bluse til moi. Har ikke fået taget billeder,men de skal nok komme. Den er blevet god og så er den mørk lilla. Mums. Og der er plads til maven, og så tænker du plads til maven?? Og så siger jeg, ja, jeg er med rogn. Derfor også stilheden her på bloggen. Har været overdrevet træt og har intet produceret...

Dejlig overraskelse,men også lige en tanke der sku vendes. Jeg har jo min vidunderlige søn som jeg elsker overalt på jorden, kan det blive det samme med nr 2?? Og jeg fik jo ikke lige smidt de der ti kilo, som var planen inden næste graviditet. Har vi råd? Osv. osv.

Men alt i alt så glæder jeg mig. Vi glæder os.Underlig ting skete idag. Var i Bauhaus med kæresten og det samme var en af mine "favorit"bloggere. Hvad gør man lige i sådan en situation? Skulle jeg gå hen og sige hej, du laver nogle vældig lækre ting og du kender mig ikke, men jeg kender dig (føles somom)....Nej, jeg er bare alt for genert. Så jeg kiggede bare i smug....ligesom når man ser en kendis. Glemmer aldrig da jeg i mine unge teenage-dage så Steen Jørgensen (forsanger i Sort sol) i et antikvariat. Lang historie kort, jeg fik slæbt veninderne med ned i butikken og sværmede lidt frem og tilbage, turde selvfølgelig ikke sige noget til ham, indtil han fattede min sværmen. Det endte med en autograf og et kys (skulle have været på kinden, men han flyttede hovedet, så det ramte hans mund..fnis fnis jeg var LYKKELIG.)
Veninderne syntes jeg var tosset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar